0
Количка

Кой прави маникюра на звездите Риана, Бийонсе и Лейди Гага?

маникюристката на Риана

В светлината на прожекторите бляскавата визия на популярните личности винаги е на фокус.

Кой остава в сянка, но се грижи за изумителния маникюр на певиците Риана, Бийонсе и Лейди Гага, ще обърнем внимание в тази статия.

Когато една дама се спре най-после на маникюрист, това обикновено прераства в дългогодишни отношения на доверие и често дори приятелство.

Много от звездите на Холивуд и голямата сцена също имат свой любим професионалист, който се грижи за перфектния им маникюр.

Тази роля е изключително специална, един невероятен PR, защото всички обективи следят ръцете на личности като Риана, Лейди Гага и Бийонсе и се питат кой ли прави ноктите на дами като тях?

Риана

Дългите нокти са запазена марка на певицата

Маникюристката на Риана, Мария Саландра, е с италиански произход и започва кариерата си като певица. По стечение на обстоятелствата, завършва школа за маникюр през 1990 г. и отваря собствен салон.

Едновременно с певческата си кариера, намира своя път към звездните среди и най-вече това се реализира, когато я наемат за маникюрист в сериала „Семейство Сопрано“.

Там има грижата за ръцете на всички главни герои.

Постепенно в портфолиото й се събират имена като Никол Кидман, Джулиан Мур и др.

Оказва се, че нейна близка приятелка е маникюрист на Риана. Веднъж се налага да я замести през 2013 г., точно преди наградите на MTV. Самата процедура е извършена в 1 ч. през нощта.

Веднага след това Риана публикува снимка на ноктите си в Instagram и така Мария Саландра се сдобива с над 8000 последователи само за няколко минути.

През последните 5 години тя е любимият маникюрист на звездата и животът й е абсолютна въртележка от приключения и динамика.

Понякога се налага да прави 50 поредни маникюра на всички модели и танцьори за турнетата на Барбадоската перла.

Риана най-често избира маникюр с акрил. В САЩ това е и най-употребяваната техника за укрепване и удължаване на нокти. Повече за гел и акрил системата – четете тук.

Вижте в галерията звездните маникюри на певицата:


Бийонсе

Друга жена и певица, на която се възхищаваме, е Бийонсе.

Тя харесва ноктите си къси и изчистени, като се спира най-често на безцветни или едноцветни, в семпъл, пастелен цвят.

На звездата също често й се налага да прави ноктите си през нощта, когато намира час-два за отдих.

Маникюрът на Бийонсе
Маникюрът на Бийонсе

Нейната маникюристка, Дебора Липман, редовно посещава звукозаписното студио на Бийонсе за среднощна процедура.

Въпреки че Дебора се радва на редица известни личности сред клиентите си, тя разкрива, че дори и след толкова години има „сценична треска“, когато работи преди концерти, турнета или за конкретно шоу.

Например, преди Оскарите, тя знае, че обективите на камерите снимат всеки детайл от външния вид на звездите и всичко трябва да е изпипано.

Освен напасването на цвета на ноктите с тоалета, в такива напрегнати моменти, работата на маникюриста е да накара звездата да се чувства спокойна.

Едновременно с това, й вдъхва куража и самочувствието на кралица.

Лейди Гага

Лейди Гага започна кариерата си, скандализирайки с външен вид, но със сигурност не в опит да прикрие липсващи за голямата сцена качества.

На нас повече ни харесва нежната й и естествена визия в последно време, която разкрива сърцевината на силна, уверена, но чувствителна жена.

От време на време звездата продължава да разведрява с предизвикателен тоалет или грим, но най-вече акцентира върху екстремния маникюр.

Маникюрът на Лейди Гага
Маникюрът на Лейди Гага

Със сигурност с тези нокти не може да закопчае роклята си или да отвори кенче с безалкохолно, но тя не се притеснява за такива подробности, защото я преследва екип, който се грижи за всичко това.

От трите маникюристи, на които се спряхме в тази статия, определено Лейди Гага е най-голямото професионално предизвикателство. Тя е и най-авангардното арт поле за изява.

Нейната маникюристка се казва Наоми Ясуда.

Наоми прави маникюра още на Мадона, Алиша Кийс, Селин Дион, Стивън Тайлър и др.

В ролята си на абсолютен артист, Ясуда създава миниатюрни скулптури върху ноктите на големите имена.

Благодарение на професионалисти като нея, широката публика разбира защо маникюрът се превърна в такава мания през последните години.


Средностатистическият човек не разполага с много време да се диви на изкуството в музеите.

Тук Наоми възприема мисията да създаде истински арт произведения. Изкуство, което е достъпно за всички в ежедневието.

Любимката на Лейди Гага започва кариерата си в Япония, откъдето произхожда.

Пет години след първото си посещение в Ню Йорк, тя се мести да живее в Бруклин, където работи в местен салон за маникюр.

Там нейн клиент е американската певица Кери Хилсън, която се оказва приятелка на Лейди Гага. Така тръгва скоростното й развитие из звездните среди.

Тя споделя, че нейните собствени ръце никога не са за пред хора, защото се развалят, докато създава маникюра на другите.

Според нея красивите нокти могат да заместят дори грима и бижутата.

Това създава увереност и самочувствие.