0
Количка

3D ГЕЛ ПАСТА

3D гел паста за рисуване и декорации върху нокти, 3D гелови бои, триизмерни декорации за маникюр.

 • Черен-бял-гипс-за-декорация-на-нокти-GD-COCO-5-gr

  Черен/Бял гел с гипс ефект GD COCO 5 гр

  8.50 лв.
  Опции
 • Бяла-и-черна-гел-боя-GD-COCO-15-ml

  Бяла/Черна гел боя GD COCO 15 ml

  18.00 лв.
  Опции