0
Количка

UV/LED ЛАМПИ

UV и LED професионални комбинирани лампи за гел и гел лак. ЛЕД лампи за маникюр.

 • Лампа за маникюр SUN V1 168W

  Лампа за маникюр SUN V1 168W

  112.00 лв.
  Купи
 • Лампа-за-маникюр-Lilac-90W

  Лампа за маникюр Lilac 90W

  89.00 лв.
  Купи
 • -13% UV-LED лампа за нокти 168W

  Мощна професионална лампа за маникюр 168W

  129.00 лв.
  Купи
 • -22% Професионална-лампа-за-маникюр-220W

  Мощна професионална лампа за маникюр 220W

  139.00 лв.
  Купи
 • -21% Мощна-професионална-лампа-за-маникюр-256W

  Мощна професионална лампа за маникюр 256W

  149.00 лв.
  Купи
 • -7% Супер-мощна-професионална-лампа-за-нокти-108W

  Професионална UV и LED лампа за маникюр 108W

  129.00 лв.
  Купи
 • -11% Лампи за гел лак

  Комбинирана UV/LED лампа за нокти 24W

  62.00 лв.
  Купи
 • Лампа-за-нокти-48W

  Професионална UV и LED лампа за маникюр 48W

  67.00 лв.
  Купи
 • Резервна пура - крушка за лампа за нокти

  Резервна UV пура за UV лампа – 9W

  8.50 лв.
  Купи