0
Количка

ГЕЛОВИ БОИ, СПАЙДЪР ГЕЛ

UV гелови бои и спайдър гел за рисуване на декорации върху нокти

 • Акварелни капки 15 мл

  Блосъм лак (акварелни капки) за маникюр 15 ml

  11.80 лв.
  Опции
 • Акварелни капки с ефект снежинки

  Акварелни капки 12 ml – снежинки

  10.60 лв.12.80 лв.
  Опции
 • Бели-акварелни-капки-блосъм-Rosalind-15-ml

  Бели акварелни капки Rosalind 15 ml

  12.80 лв.
  Купи
 • Трицветен-термо-гел-Venalisa-5-ml

  Трицветна термо гел боя Venalisa 5 ml

  7.80 лв.
  Опции
 • Гелови-бои-Venalisa-60-цвята

  Гел боички за маникюр 5 ml – 60 цвята

  7.60 лв.
  Опции
 • Гъсти-гел-бои-Venalisa-Mud-5-gr

  Гъсти гелови бои Venalisa Mud 5 ml

  7.80 лв.
  Опции
 • Гел-бои-в-земни-цветове-Venalisa-5-ml

  Гел бои в земна гама Venalisa 5 ml

  6.70 лв.
  Опции
 • Черен-бял-гипс-за-декорация-на-нокти-GD-COCO-5-gr

  Черен/Бял гел с гипс ефект GD COCO 5 гр

  8.50 лв.
  Опции
 • Черен-бял-спайдър-гел-за-нокти-GD-COCO-5-gr

  Черен/Бял спайдър гел GD COCO 5 гр

  9.00 лв.
  Опции
 • Черна-Бяла-гел-боя-за-нокти-GD-COCO-5-gr

  Черна/Бяла гел боичка GD COCO 5 гр

  8.50 лв.
  Опции
 • -8% Спайдър гел Venalisa 5 ml

  Спайдър гел Venalisa 5 ml

  11.00 лв.
  Опции
 • Цветен магнитен гел за маникюр Venalisa

  Цветен магнитен гел Venalisa 5 ml

  6.50 лв.
  Опции
 • Цветен гел с конфети за нокти GD COCO

  Цветен гел с конфети GD COCO 5 гр

  9.00 лв.
  Опции
 • Цветен-гел-за-печати-3-в-1-Venalisa

  Цветен гел за печати и декорации Venalisa 15 ml

  16.90 лв.
  Опции
 • Цветен-пудинг-гел-за-нокти-Venalisa-15-ml

  Цветен пудинг гел за декорация Venalisa 15 ml

  12.80 лв.
  Опции
 • Бяла-и-черна-гел-боя-GD-COCO-15-ml

  Бяла/Черна гел боя GD COCO 15 ml

  18.00 лв.
  Опции
 • Бяла-и-черна-гел-боя-за-нокти-GD-COCO-5-ml

  Бяла/Черна гел боя за нокти GD COCO 5 ml

  6.50 лв.
  Опции
 • Огледални гел бои Venalisa

  UV-LED Гел бои с различни ефекти Venalisa 5 ml

  11.00 лв.
  Опции
 • Гел за нокти със сухи цветя

  UV-LED Гел със сухи цветя Rosalind 5 ml

  9.50 лв.
  Опции
 • Течна бяла писалка за френски маникюр

  Бяла писалка за френски маникюр 2.5 ml

  9.90 лв.
  Купи
 • Комплект-12-цвята-гелови-бои-в-основни-цветове

  Комплект 12 цвята UV-LED гел боички GD Coco

  28.00 лв.
  Купи
 • Комплект-гелови-бои-Venalisa-8-ml-за-рисуване-на-нокти--C

  Комплект 7 цвята UV-LED гел боички Venalisa 8 ml – 3

  39.00 лв.
  Купи
 • Комплект-гелови-бои-Venalisa-8-ml-за-рисуване-на-нокти--B

  Комплект 7 цвята UV-LED гел боички Venalisa 8 ml – 2

  39.00 лв.
  Купи
 • Комплект-гелови-бои-Venalisa-8-ml-за-рисуване-на-нокти---А

  Комплект 7 цвята UV-LED гел боички Venalisa 8 ml – 1

  39.00 лв.
  Купи
 • Блосъм-лак---пигмент-за-акварелни-капки

  Блосъм лак за маникюр 12 ml

  9.00 лв.12.50 лв.
  Опции
 • -9% Цветен гел със стъклен ефект Venalisa

  Витражен гел Venalisa 5 ml

  10.90 лв.
  Опции
 • Спайдър-гел-за-нокти-металик

  Спайдър гел за нокти Rosalind 5 ml – металик

  12.00 лв.
  Опции
 • Комплект 36 цвята UV-LED гел боички GD Coco

  Комплект 36 цвята UV-LED гел боички GD Coco

  66.00 лв.
  Купи
 • Гелови-бои-за-нокти-Rosalind

  UV-LED гел боя за нокти Rosalind

  8.00 лв.
  Опции
 • Спайдър гел за нокти Rosalind 5 ml

  Спайдър гел за нокти Rosalind 5 ml

  12.00 лв.
  Опции
 • Акрилни-бои-за-one-stroke метод

  Комплект 12 цвята акрилни бои за нокти 12 мл

  22.00 лв.
  Купи