0
Количка

Noktoplastika.Net – Вашият доверен магазин за маникюр и педикюр

Добре дошли в Noktoplastika.Net – Вашият доверен магазин за маникюр и педикюр! Ние сме фирма с богат опит и традиции в сферата на красотата и грижата за ръцете и краката.

От 10 години предлагаме на нашите клиенти широка гама от качествени продукти за маникюр и педикюр, включително инструменти, козметика и аксесоари. Горди сме, че нашите продукти са предназначени както за професионални салони, така и за клиенти, които търсят качествени продукти за лична грижа за ръцете и краката.

Нашата мисия

Нашата мисия е да предоставяме най-доброто обслужване на клиентите, като се стремим да предложим широк асортимент от продукти, които отговарят на всички нужди и желания на нашите клиенти. В Noktoplastika.Net има специални продукти, които ще помогнат на всеки клиент да се чувства специален и да има перфектна грижа за ръцете и краката си.

Горди сме, че предлагаме качествени продукти на конкурентни цени и че сме избрали най-добрите марки на пазара, за да осигурим на нашите клиенти максимално удовлетворение. Стремим се да бъдем винаги на разположение на клиентите, за да им помогнем да изберат най-подходящите продукти за тях.

Благодарение на нашата пристрастеност към качеството и изцяло насочената към клиента философия, Noktoplastika.Net е един от най-уважаваните магазини за маникюр и педикюр в България.

В Noktoplastika.Net предлагаме продукти, които решават най-често срещаните проблеми в салона.

Ако търсите широка гама козметика за маникюр и ноктопластика, с трайни качества, даваща по-висока удовлетвореност на напълно достъпна цена, задължително разгледайте категория Ноктопластика.

Клиентите оценяват ползата още след първата употреба. Продуктите са професионални и напълно лесни дори и за начинаещи маникюристи или дами, за които маникюрът и педикюрът са хоби и се поддържат в домашни условия.

Производители на козметика

Представляваме производители, използващи интелигентен подход и тестване при създаването на всеки отделен продукт за маникюр, чрез иновативни формули с щадящи здравето съставки.

Притежаваме изключителни права върху една от най-добрата световна марка за гел лак – Mixcoco – Холандия и редовно внасяме от другите лидери в бранша:

  • професионална козметика за салона: Silcare – Полша,
  • Kodi – Украйна,
  • инструменти Сталекс – Украйна.

Noktoplastika.Net е ексклузивен представител на гел лакове Mixcoco за България, предлагащи изключително качество – покривност, лесна употреба, дълготрайност и палитра над 200 цвята.

Клиентите на Noktoplastika.Net

При нас пазаруват както маникюристи с дългогодишен опит, така и дами, които разчитат на себе си за блестяща визия. Клиентите ни са уверени и модерни жени, в крак с тенцендиите и последните новини от света на модата и козметиката.

Стараем се да откликнем на всяка ваша нужда чрез задълбочен анализ и познаване на често срещаните проблеми в салона. Целта ни е да предложим както изчерпателен асортимент, така и индивидуален подход с професионално обслужване.

За нас обратната връзка от клиентите е ключова за постоянното повишаване нивото на комуникацията, качествения и изчерпателен подбор от продукти. 

Полезни чрез информация

За всеки маникюрист от значение са високата продуктивност и креативност. Козметиката и материалите за маникюр, които предлагаме, улесняват процедурите и дават увереност за успешен резултат.

Noktoplastika.Net е по-различен магазин за материали за маникюр. Защо ли? Защото пишем за вас и вашите нужди – в блога за маникюр, където разказваме стъпка по стъпка за всяка процедура и модерна тенденция.

Основната ни грижа е да предоставим изчерпателна информация за продуктите и начина на работа с тях. Постарали сме се да предоставим учебни клипове с техниката на работа с продуктовата гама за маникюр, за да сме полезни както на напредналите маникюристи, така и на начинаещите.

Бъдете винаги информирани за новостите в Noktoplastika.Net – последвайте ни в социалните мрежи: