0
Количка
Понеделник - Петък
9:00 - 17:00

Защо ние? Политика, цели, ценности

Noktoplastika.Net е специализиран онлайн магазин

Предоставяме всичко необходимо за маникюр и ноктопластика в салона и дома.

Тук ще откриете висококачествени продукти за професионална и лична употреба: гел лакове, гелове за изграждане, инструменти.

Основни продукти за маникюр

И още необходими: консумативи, материали за арт маникюр, UV и LED лампи, електрически пили и др.

В Noktoplastika.Net предлагаме продукти, които решават най-често срещаните проблеми в салона.

Ако търсите широка гама козметика за маникюр и ноктопластика, с трайни качества, даваща по-висока удовлетвореност на напълно достъпна цена, задължително разгледайте категория Ноктопластика.

Клиентите оценяват ползата още след първата употреба. Продуктите са професионални и напълно лесни дори и за начинаещи маникюристи или дами, за които маникюрът и педикюрът са хоби и се поддържат в домашни условия.

Производители на козметика

Представляваме производители, използващи интелигентен подход и тестване при създаването на всеки отделен продукт за маникюр чрез иновативни формули с щадящи здравето съставки.

Всички козметични продукти са с етикети на български език, съгласно хигиенните и законови изисквания за козметика в магазините и употребата им в салоните за красота.

Притежаваме изключителни права върху една от най-добрата световна марка за гел лак – Mixcoco – Холандия и редовно внасяме от другите лидери в бранша:

  • професионална козметика за салона: Silcare – Полша,
  • Kodi – Украйна,
  • инструменти Сталекс – Украйна.

Noktoplastika.Net е ексклузивен представител на гел лакове Mixcoco за България, предлагащи изключително качество – покривност, лесна употреба, дълготрайност и палитра над 200 цвята.

Клиентите на Noktoplastika.Net

При нас пазаруват както маникюристи с дългогодишен опит, така и дами, които разчитат на себе си за блестяща визия. Клиентите ни са уверени и модерни жени, в крак с тенцендиите и последните новини от света на модата и козметиката.

Колебаете се дали да поръчате? Прочетете мненията на клиентите.

Стараем се да откликнем на всяка ваша нужда чрез задълбочен анализ и познаване на често срещаните проблеми в салона. Целта ни е да предложим както изчерпателен асортимент, така и индивидуален подход с професионално обслужване.

За нас обратната връзка от клиентите е ключова за постоянното повишаване нивото на комуникацията, качествения и изчерпателен подбор от продукти. 

Полезни чрез информация

За всеки маникюрист от значение са високата продуктивност и креативност. Козметиката и материалите за маникюр, които предлагаме, улесняват процесите и дават увереност за успешния резултат от всяка процедура.

Noktoplastika.Net е по-различен магазин за материали за маникюр. Защо ли? Защото пишем за вас и вашите нужди – в блога за маникюр, където разказваме стъпка по стъпка за всяка процедура и модерна тенденция.

Основната ни грижа е да предоставим изчерпателна информация за продуктите и начина на работа с тях.

Постарали сме се да предоставим учебни клипове с техниката на работа с продуктовата гама за маникюр, за да сме полезни както на напредналите маникюристи, така и на начинаещите.

Бъдете винаги информирани за новостите в Noktoplastika.Net – последвайте ни в социалните мрежи: