Есенни идеи за маникюр
Блог | Новини Статии

Есенно-зимни идеи за маникюр

Есенно-зимни идеи за маникюр 2021 г. или как да се справим с лошото време?

По-малкото количество слънчеви часове задължително се отразява на настроението ни. Всичко, което ни носи доза хормони на щастието, на фона на мрачното небе, е добре дошло!

Когато в ръцете ни грее слънце и се радваме на цяла шарена вселена, лошото време не съществува!

Имаме отличен инструмент за справяне с метеорологичните фактори, които не зависят от нас, а именно – красив и вдъхновяващ маникюр.

По правило цветовете на гел лака по това време са в оранжеви, жълти, червени, зелени и кафяви нюанси.

Тази година, обаче, хитът са бордо, карамел, кафяво, канелено кафяво, синьо, тъмнолилаво.

Различните комбинации между тях – преливки, пигменти или трансферни фолиа са лесни за употреба и постигане на бързи декорации.

Магнитните гел лакове с ефект „котешко око“ отново набират сила в есенно-зимния период, като възможностите стават все по-богати – с печати, омбре или нанасяне на сектори и прилагане на магнитите в различни посоки. Получават се интересни резултати, а граници буквално няма!

Опитните маникюристи рисуват истински шедьоври на ръка – есенни листа, цели пейзажи и цветни прелюдии.

Начинаещите могат да използват готови стикери и ленти, които по нищо не отстъпват по красота и детайл, а могат и да се вградят в гела с помощта на база, топ или прозрачен изграждащ гел.

Късият маникюр в тъмен цвят винаги е секси. Дори и с леко готическа нотка, гел лак в цвят патладжан или преливка с черен гел лак могат да приковат погледите.

„Капчици“ по листата направете с гъст изграждащ гел, който почти не се самонивелира. Можете да го използвате още за калинки и коледни топки (като му дойде времето).

Избери своя зимен цвят гел лак:

2021 Copyright. Всички права запазени!
Снимки: web

Виж още идеи за маникюр >>

Четете още