Комплект дехидратор и безкиселинен обезмаслител – Born Pretty

Този комплект от Born Pretty включва два важни продукта за постигане на перфектен и дълготраен маникюр: безкиселинен обезмаслител и дехидратор. Безкиселинният обезмаслител е създаден да подобри сцеплението на акрила и гела с нокътната плочка, като не съдържа киселини и е щадящ към ноктите. Дехидраторът е предназначен за клиенти, които имат склонност към повдигане на ноктопластиката или гел лака, като премахва влагата и мазнината от ноктите и подобрява адхезията.

Комплектът съдържа:

  • Безкиселинен обезмаслител Born Pretty 15 мл
  • Дехидратор Born Pretty 15 мл

Как се използват?

  • Дехидратор: Нанесете тънък слой дехидратор върху почистените нокти, за да премахнете излишната влага и мазнина и да балансирате pH на нокътната плочка. Изчакайте да попие напълно.
  • Безкиселинен праймер: След дехидратора, нанесете тънък слой от безкиселинния обезмаслител. Оставете го да изсъхне на въздух за 30-60 секунди. След това продължете с нанасянето на акрил, гел или гел лак.

Съвет от Noktoplastika

За да предотвратите повдигане на ноктопластиката и да осигурите дълготрайно прилепване на продуктите, използвайте дехидратора и обезмаслителя последователно, преди да нанесете гел, акрил или гел лак. Тази стъпка ще предотврати въздушни мехурчета и ще подобри здравината на маникюра.

Тегло 0.05 кг