Тенденции за маникюр - лято 2020
Статии

10 Летни тенденции за маникюр през 2020

Дали чрез облеклото или прическата, външният вид създава първото впечатление за нас, а красивият маникюр е финалният щрих, който всяка модерна дама поддържа в тон с последните тенденции за сезона.

През лято 2020-та класическият френски маникюр се измества от брокатени преливки и блясък само на върха на ноктите. Освен закачлив и грабващ погледа, този маникюр е нежен и ненатрапчив.

Френски маникюр с брокат – лято 2020

Какво още трябва да знаем за този сезон, за да сме в крак с тенденциите при маникюра, вижте в нашите:

10 летни тенденции през лято 2020

1. Звезди, точки и повтарящи се модели

Предимството на този тренд е, че се прави бързо и лесно с точкатор, издава закачливия ви характер и подхожда на така модерните точки и при облеклата.

Черно-белите точки са хитът това лято!

Маникюр на точки – лято 2020

2. Маникюр с ефект на морски стъкълца

Много от нас бяха на нокти да не би летните отпуски да се отложат през тази особена 2020-та година. За щастие, море ще има, макар и при определени условия.

В тон с морската почивка ви предлагаме ефект морски стъкълца. Те приличат на загладените по брега съкровища, които всички обичаме да събираме.

Маникюр с ефект морски стъкълца – лято 2020

3. Пастелни цветове гел лак

Често срещаме клиентки, които са ограничавани от работната си среда по отношение на маникюра. За тях, а и за дамите, които предпочитат ноктите си в семпъл цвят – тази тенденция е не само добре дошла, но и ще сте топ!

Направете няколко пръста различни или абсолютно всички, ако все пак желаете да угодите на авантюристичната си натура.

Маникюр в пастелни цветове – лято 2020

4. Маникюр в сходни нюанси гел лак

Тук идеята е да направите двете си ръце или отделни нокти в сходни нюанси на един и същи цвят. Например – едната ръка е в цикламено, а другата – в по-светъл нюанс.

Маникюр в сходни нюанси – лято 2020

5. Неонов маникюр

Още от ранна пролет неоновите цветове започнаха усилено да се търсят от нашите клиенти, които следят световните тенденции. Отново комбинациите са безброй – отделни нокти, различни неонови цветове или и двете ръце – в един цвят – въпрос на вкус!

Неонов маникюр – лято 2020

6. Конфети

Кръгли или многоъгълни конфети – вариантите са много. Можете да ги комбинирате, да ги направите на няколко пласта чрез вграждане или да поставите само няколко, ако предпочитате по-нежен маникюр.

Маникюр с конфети – лято 2020

7. Лога на известни марки

През последните години стана модерно да се татуират лога на световни марки срещу заплащане. Често известни личности лансират символите на модните дизайнери и в маникюра си.

Ако искате и вие да заложите на този тренд, ето един вариант:

Маникюр с лого на известна марка – лято 2020

8. Маникюр асорти

Това наименование го слагаме ние, но в същността си този тренд е разнообразие от всякакви видове декорации в рамките на двете ръце – направете един пръст с огледален пигмент, един пръст – с конфети, друг пръст – с камъчета и т.н…

9. Животински принтове

Както знаете, в света на модата тенденциите се повтарят през няколко години, а животинския принт е фаворит от началото на пролет 2020.

Направете шарка на зебра или петънцата на леопард, като ги нарисувате или отпечатате с трансферно фолио.

Маникюр с животински принт – лято 2020

10. Празни пространства

Какво представлява този маникюр? При него използвайте тиксо за нокти, стикери или нарежете сами форми от хартиено тиксо, за да лакирате около тях.

След полимеризацията на гел лака, отстранете лентите и празните пространства ще са налице.

Маникюр с празни пространства – лято 2020

Това лято за всеки вкус ще има огромен избор! А материалите за маникюр ще откриете при нас.

Четете още