Идеи за маникюр

Виж всичко, необходимо за арт маникюр:

През всеки сезон тенденциите при маникюра се сменят и какво по-хубаво от промяната! Разнообразете се с есенни листа, семпли геометрични линии или бързи декорации с точки. Ако не умеете да рисувате – нито с дясната ръка, нито с лявата, винаги можете да използвате трансферно фолио – нанася се върху силно лепкав слой.

Пигментите са също сред лесните варианти за употреба и разнообразяване. Дамите, които от години „носят“ декорации върху ноктите си, често споделят, че всичко им е омръзнало и предпочитат „чист“ гел лак. Други са ограничени от работното си място – официална или строга визия или работа, свързана с ръцете.

Към която и група да спадате, имаме решение за вас. Разгледайте камъчета, перлихайвер и стикери, готови за залепване. Единственото, което се иска от вас, е да ги подредите и залепите върху ноктите. Най-лесно това става с помощта на пинцети и прозрачен гел за изграждане. Ако не ви допада камъчетата да са запечатани, тъй като понякога стои доста дебело, обиколете ги внимателно с детайлна четка и топ лак без лепкав слой.

Споделете произведенията на изкуството, които сте сътворили, в нашата Фейсбук страница и нека оставим вдъхновението да ни води.