Гел лак котешко око
Блог | Новини Промоции

Разпродажба на гел лак – котешко око хамелеон – 7.80 лв.!

Полските магнитни гелове Base One на Silcare със зашеметяващ хамелеон ефект са на страхотна цена!

Base One Silcare – магнитен гел лак – хамелеон.

През есенно-зимния период магнитните гел лакове, още известни като „котешко око“, са винаги модерни. Красивите шарки, които се постигат чрез доближаване на магнит, са възможно най-лесната и бърза декорация за маникюр в дома или салона.

Любим наш трик е да поставим черен гел лак като първи слой, а след него да нанесем магнитния гел лак. По този начин изпъква и цветът, и ефектът.

Как да използвате гел лак „котешко око“?

  1. Внимателно разтъркайте шишето между дланите си или разбъркайте с шпатула гел лака, за да се хомогенизират металните частици.
  2. Подгответе ноктите със стандартния протокол за гел лак – матиране, обезмасляване, база.
  3. Нанесете тънък слой черен гел лак или слой от магнитния гел лак. Полимеризирайте в лампата за нокти.
  4. Нанесете втори слой от магнитния гел лак, доближете магнит на разстояние 2-3 мм от нокътя. След като получите желания ефект, полимеризирайте.
  5. Запечатайте с топ лак и полимеризирайте.

На пазара вече се предлагат множество магнити с различни ефекти. Дали ще изберете готова шарка или ще нарисувате произволна декорация с магнитната писалка, изборът е ваш.


Възползвайте се от намалените гел лакове Base One с магнитен ефект „котешко око“ – хамелеон (пречупване през 2-3 цвята), произведени от полския завод „Silcare“.

Гелът се нанася с четка за гел, върху база и се запечатва с топ, като всеки слой се се полимеризира 2 минути в UV лампа 36W.


Искаш ли да получаваш нови известия за статии, новини и промоции?
Абонирай се за блога за маникюр на Noktoplastika.Net

Processing…
Success! You're on the list.

Четете още